Bent u op zoek naar zorgprofessionals?

FlexibelZorg ID is uw partner in zorg, die actief en efficiënt zorgprofessionals biedt. Flexibel in zorg!

Heeft u een tijdelijke capaciteitsbehoefte aan zorgprofessionals?! Vanwege onderbezetting door piekbelasting, ziekte of vakantie? Of heeft u wellicht behoefte aan flexibiliteit? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.
Onze professionals zijn in dienst van FlexibelZorg ID, waarbij aandacht wordt gegeven aan persoonlijke ontwikkeling en de juiste persoon op de juiste werkplek.

FlexibelZorg ID kan voor u de volgende functies invullen:

  • gespecialiseerd verpleegkundige
  • verpleegkundige niveau 5 (HBO)
  • verpleegkundige niveau 4 (MBO)
  • verzorgende IG niveau 3 (verzorgende individuele gezondheidszorg)

Onze zorgprofessionals

Onze professionals hebben verscheidene jaren werkervaring of komen net van de opleiding. Bij FlexibelZorg ID kunnen zij rekenen op persoonlijke begeleiding of coaching bij hun loopbaan. Met name voor professionals die net de opleiding hebben afgerond, geeft dit uitstekende mogelijkheden om zich verder in de zorg te bekwamen.

Wij hebben op korte termijn gekwalificeerde, goed opgeleide zorgprofessionals beschikbaar die voor een korte of langere periode ingezet kunnen worden. Wij blijven juridisch werkgever, wat betekent dat u (als opdrachtgever) niet verantwoordelijk bent voor de afdracht van werkgeverslasten en voor de werkgeversrisico’s, zoals ziekte, reiskosten, begeleiding, training en verzekeringen.

particuliere thuiszorg

Bent u opzoek naar zorgprofessionals?

Neem contact op

Detachering en werving & selectie

Zoekt u iemand voor vast of tijdelijk met de intentie tot vast? Zoekt u een verpleegkundige of verzorgende en heeft u moeite met het invullen van een vacature? Wij leveren professionele capaciteit voor uw zorgorganisatie. Onze professionals worden op tijdelijke basis bij u ingezet of wij verzorgend het werving & selectie-traject voor u. Door onze focus op de zorg, onze kennis van de markt en ons netwerk zijn wij in staat de juiste kandidaten te selecteren.

Wij stellen uitsluitend kandidaten voor die wij persoonlijk gesproken hebben en waarbij wij een referentiecheck hebben gedaan. Indien gewenst kunnen wij ook een assessment voor u afnemen bij onze kandidaten. Bij onze zoektocht naar passende kandidaten putten wij uit onze database, ons netwerk en maken wij actief gebruik van social media.

Vivien de Bruijn

Benieuwd wie wij zijn?

Ja ik ben benieuwd!