Thuiszorg

Thuiszorg in de breedste zin van het woord… thuishulp, verzorging, verpleging of online consultatie

Heeft u zorg nodig voor uzelf, uw partner, vader, moeder, kind of familielid dan bent u bij ons aan het juiste adres. FlexibelZorg ID begrijpt wat het is om zorg nodig te hebben en daarmee een stukje regie over het eigen leven te moeten inleveren. Met onze persoonlijke benadering biedt FlexibelZorg ID thuiszorg aan in de breedste zin van het woord. Hiervoor zetten wij (een team van) professionals in. Goede professionals zijn uniek: ze zijn bevlogen en betrokken met de juiste intrinsieke motivatie!

U kunt contact met ons opnemen voor een enkele handeling in de week of voor dagelijkse volledige verpleegkundige zorg! En alles daar tussen in! Ook wanneer u voor uw partner of familielid een dag of dagdeel in de week particuliere zorgverlening in de vorm van begeleiding af wilt nemen, is dat mogelijk. Dit biedt u de gelegenheid er even tussenuit te gaan of zich richten op andere zaken die even de aandacht behoeven. FlexibelZorg ID is hiervoor flexibel inzetbaar.

Onze werkwijze:

U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze verpleegkundige. Zij bespreekt met u:

  • de zorgvraag
  • de persoonlijke situatie van de zorgvrager
  • de indicatie en financieringsmogelijkheden (particulier of via een persoonsgebonden budget)
  • de gewenste zorgmomenten

Uw gezondheid, onze zorg!

FlexibelZorg ID heeft jarenlange kennis en ervaring in de zorg. Door continu met cliënten en zorgverleners in gesprek te gaan, spelen wij zo goed mogelijk in op de behoeftes van alle belanghebbenden. Wij werken vanuit een persoonlijke benadering en u kunt van ons op aan. U voelt onze passie voor het vak, flexibele instelling en liefde voor het werken met mensen.

Financieringsmogelijkheden

FlexibelZorg ID biedt zowel zorg vanuit persoonsgebonden budget (PGB) als zorg vanuit eigen middelen (particuliere zorgverlening).

Regio

FlexibelZorg ID levert thuiszorg en comfortdiensten in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en omgeving.