Werken in de zorg bij FlexibelZorg ID

Jij de juiste persoon, wij de juiste plek

Wil je oprecht van betekenis zijn voor een ander? Kan jij schakelen tussen verschillende klanten en verschillende levensstijlen? En heb jij oog voor zelfredzaamheid, zelfstandigheid en kwaliteit van leven? Dan ben jij de verzorgende of verpleegkundige die wij zoeken!

FlexibelZorg ID is een werkgever die gevarieerd werk biedt op alle niveaus binnen de gezondheidszorg, waarbij mogelijkheid aanwezig is je verder te ontwikkelen.

Bekijk de vacatures

Zoek je een vaste baan in de zorg of heb je interesse in een tijdelijke functie? Kijk dan bij onze zorg vacatures naar de mogelijkheden. Wil jij gevarieerde werkervaring op doen bij diverse opdrachtgevers of juist alleen binnen de wijk van belang zijn? In dienst van een werkgever zoals FlexibelZorg ID? Ben jij hier naar op zoek? Lees dan snel verder!

Je kiest voor FlexibelZorg ID omdat wij werken met gekwalificeerde mensen en opdrachten aannemen met uitdagende werkzaamheden. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling. Kandidaten worden geselecteerd op kwaliteit, ervaring, deskundigheid en professionaliteit.

Ontwikkel jezelf

Ervaring, begeleiding en training

Wij zijn gespecialiseerd in zorg en welzijn en begrijpen wat het vak inhoudt. Wij stemmen de behoeftes van de markt en die van jou op elkaar af door te blijven luisteren naar de ontwikkelingen in de markt en de ervaringen van al onze professionals. Wij leveren een bijdrage aan je ontwikkeling door :

  • Training en opleiding
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ervaring met diverse projecten en bedrijven
  • Regelmatig contact met vakgenoten
Thuiszorg Den Haag

Meer dan werken alleen

FlexibelZorg ID is de werkgever die je gevarieerd werk op jouw niveau biedt! Klanten van FlexibelZorg ID zijn particulieren en organisaties in de Thuiszorg, Palliatieve Zorg, Kraamzorg, Jeugdzorg, Verstandelijke Gehandicaptenzorg, Verzorgingshuizen en Verpleeghuizen.

Heb jij de juiste instelling om in de Zorg en Welzijn sector aan de slag te gaan? Heb jij een opleiding die aansluit bij de Zorgsector en wellicht al ervaring opgedaan? Neem dan contact op met Vivien de Bruijn voor meer informatie!