FlexibelZorg ID

Missie

FlexibelZorg ID staat voor persoonlijke en respectvolle zorg, waardoor veilig en zelfstandig wonen naar ieders normen en waarden mogelijk blijft.
Daarnaast is FlexibelZorg ID een organisatie die effectief en efficiënt zorgprofessionals biedt, die zorg en comfortdiensten kunnen leveren.

Visie

FlexibelZorg ID biedt haar klanten zorg en comfortdiensten die het hen mogelijk maken om zo lang mogelijk comfortabel thuis te blijven wonen en zelf richting te geven aan hun leven. Daarbij luisteren we niet alleen naar onze klanten maar horen we hen ook en handelen we daarnaar. Op deze manier dragen we bij aan een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven.

Kernwaarden

Deskundig We leveren professionele zorg en betrekken andere deskundigheid voor optimale zorg
Persoonlijk We luisteren en denken mee
Betrokken We werken vanuit ons hart
Betrouwbaar We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen
Veilig We werken met zorgprofessionals waarbij onze klanten zich veilig voelen

Oorsprong

Vivien de Bruijn: Mijn oma, nooit vergeet ik wat ze zei: ‘Als je dan voor de zevende keer in één nacht uit bed wordt geroepen, is het echt lastig niet je geduld te verliezen. Dan word je kribbig, terwijl hij er echt niets aan kan doen.’ Ze had het over mijn opa.

Mijn eigen opa waar ik altijd zo tegenop heb gekeken, werd al jaren door oma verzorgd. Hij kreeg alle zorg die hij nodig had. Het begon natuurlijk met de eerste ondersteuning totdat de zorg echt te veel werd voor mijn oma. Maar wanneer neem je de stap en wie laat je toe in je vertrouwde omgeving en wie laat je zo dicht bij komen? Zo maar iedereen…. steeds weer een ander…. Opa was dement, hij ging best snel achteruit.

En, nee, dit is zeker geen uitzonderlijke situatie. Deskundigen in de sector spreken zelfs steeds vaker over ‘ontspoorde mantelzorg’. De partner, het kind, de vriend: ze weten het soms gewoon niet meer.

Het vak van zorgprofessional is een prachtig vak, waarin je volop de kans krijgt om dicht bij mensen te komen en jezelf te leren kennen. We doen ons werk met hart en ziel. Een liefdevolle blik, een troostende arm, even meelopen in het bestaan van de ander. Als zorgprofessional kan je tientallen keren per dag het verschil maken.

Ik wil dit verschil maken door zorg te leveren met een vertrouwd team waar je op kan bouwen, met mensen die er zijn als je ze nodig hebt en die je vertrouwt. Een aanspreekpunt voor de familie. Het gevoel hebben dat jij die bijzondere klant bent! Dat is het! Zo moet het zijn!

Vivien de Bruijn

Vivien de Bruijn

Directeur | Verpleegkundig adviseur

Marco Nicolai

Marco Nicolai

Directeur | Kwaliteitsfunctionaris

Raymon Geldof

Raymon Geldof

Manager

Rony Kooistra

Rony Kooistra

Communicatiemedewerker

Melek Ozen

Melek Ozen

Personeelsadviseur

Flynth

Flynth

Gastheer